Image

CX Sparks: Emarsys


 
V seriji video nasvetov vam Katja in Tamara na preprost način predstavita trike in namige kako izkoristiti vse zmožnosti Emarsysa ter povečati učinkovitost svojih marketinških in prodajnih kampanj.
 

PRIHAJAJOČI DOGODKICX SPARKS EMARSYS EPIZODE


Image

CX Sparks 12: Kako deluje algoritem za priporočene produkte?

Odkrijte, kako z algoritmom za priporočene izdelke v svoji spletni trgovini kupcem pričarate občutek, ki ga v fizični trgovini ustvarijo prijazni, ustrežljivi in izkušeni prodajalci ter jim pomagate, da se odločijo prav.
POGLEJ
Image

CX Sparks 11: Back in stock

Naučite se hitro prepoznati ter kasneje s kampanjo malce “potisniti” k nakupu stranke, ki so si izdelke ogledovale, a jih niste imeli na zalogi, niso pa izkoristile vaše možnosti "obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo".
POGLEJ
Image

CX Sparks 10: Price Drop

Na prvi pogled se morda zdi, da je sporočilo o dodatnem popustu dovolj, da bo stranka izdelek takoj kupila. A tudi "price drop" kampanjo morate skrbno načrtovati in pri tem upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov.
POGLEJ
Image

CX Sparks 09: Komu mail, komu SMS in komu oglas na Instagramu?

Za učinkovito omnichannel strategijo potrebujete zanesljivo orodje, s katerim obvladujete več različnih kanalov ter prava sporočila, ki jih vsaki stranki posredujete na njej ljubem kanalu. Oglejte si, kako se tega lotiti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 08: Kako dvigniti prodajni učinek rednih newslettrov?

Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na glavo!  

POGLEJ
Image

CX Sparks 06: Kako s prilagojenim pošiljanjem email kampanj povečati nakupno konverzijo tudi za več kot 10 %?

Preverite, kako s pomočjo umetne inteligence nadgraditi email kampanje in optimizirati čas pošiljanja za vsakega prejemnika posebej. Tako bo mail poslan takrat, ko je najbolj verjetno, da ga bo prejemnik opazil in odprl. 

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERIgor Pauletič
31.08.2023 | 4 min branja
Izsek iz filma Air, posnetek zaslona Sonny: Potrebujem čevlje, Pete. Pete: Bi rekel, ja. Sonny: Potrebujem najboljše košarkarske čevlje, ki so bili kdajkoli narejeni. Pete: Koliko časa imamo? Sonny: Do ponedeljka. ......
Britanski tednik The Economist je konec junija 2023 oblikoval posebno metodologijo, s katero so želeli izmeriti, kako intenzivno se podjetja, ki so vključena v indeks S&P 500, ukvarjajo z umetno inteligenco (AI). Zanimalo jih je recimo...
Izsek iz TV-serije Mad Men, posnetek zaslona Joan Harris (agencija Sterling Cooper Draper Price): “Povej mi več o svoji novi poziciji ... Vodja marketinga, kajne? To ni nekaj novega le zate, to je nekaj novega tudi za Butler...
Andrej Bergant
01.08.2023 | 5 min branja
V FrodXu smo že pred več kot tremi leti začeli z uporabo AI pri svojem delu in napovedali, da bo v prihodnosti AI vaš novi sodelavec v marketingu. Danes lahko to razširimo na celotno področje izkušnje strank (customer experience – CX), saj...