Image

CX Sparks: Emarsys


 
V seriji video nasvetov vam Katja in Tamara na preprost način predstavita trike in namige kako izkoristiti vse zmožnosti Emarsysa ter povečati učinkovitost svojih marketinških in prodajnih kampanj.
 

PRIHAJAJOČI DOGODKICX SPARKS EMARSYS EPIZODE


Image

CX Sparks 12: Kako deluje algoritem za priporočene produkte?

Odkrijte, kako z algoritmom za priporočene izdelke v svoji spletni trgovini kupcem pričarate občutek, ki ga v fizični trgovini ustvarijo prijazni, ustrežljivi in izkušeni prodajalci ter jim pomagate, da se odločijo prav.
POGLEJ
Image

CX Sparks 11: Back in stock

Naučite se hitro prepoznati ter kasneje s kampanjo malce “potisniti” k nakupu stranke, ki so si izdelke ogledovale, a jih niste imeli na zalogi, niso pa izkoristile vaše možnosti "obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo".
POGLEJ
Image

CX Sparks 10: Price Drop

Na prvi pogled se morda zdi, da je sporočilo o dodatnem popustu dovolj, da bo stranka izdelek takoj kupila. A tudi "price drop" kampanjo morate skrbno načrtovati in pri tem upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov.
POGLEJ
Image

CX Sparks 09: Komu mail, komu SMS in komu oglas na Instagramu?

Za učinkovito omnichannel strategijo potrebujete zanesljivo orodje, s katerim obvladujete več različnih kanalov ter prava sporočila, ki jih vsaki stranki posredujete na njej ljubem kanalu. Oglejte si, kako se tega lotiti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 08: Kako dvigniti prodajni učinek rednih newslettrov?

Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na glavo!  

POGLEJ
Image

CX Sparks 06: Kako s prilagojenim pošiljanjem email kampanj povečati nakupno konverzijo tudi za več kot 10 %?

Preverite, kako s pomočjo umetne inteligence nadgraditi email kampanje in optimizirati čas pošiljanja za vsakega prejemnika posebej. Tako bo mail poslan takrat, ko je najbolj verjetno, da ga bo prejemnik opazil in odprl. 

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERFrodX
28.02.2024 | < 1 min branja
Potrošniki in živilski trgovci se soočajo z naraščajočim številom digitalnih oglasov, ki preplavljajo splet. Študija, ki jo je izvedel Grocery Doppio v sodelovanju z Incisiv in Wynshop, razkriva, da potrošniki kažejo večje zanimanje za...
Poslušajte ta članek: O čem govorimo, ko govorimo o programih zvestobe oz. lojalnostnih programih? O točkah, nagradah, kuponih? O personaliziranih izkušnjah in povečevanju vrednosti strank? O ugodnostih in klubih? Lojalnostni programi so...
Sodobno zavarovalništvo se sooča s kritičnim prehodom od tradicionalnih poslovnih modelov k strategijam, ki postavljajo stranke na prvo mesto. Ta premik ni le odziv na naraščajoča pričakovanja strank, ampak tudi strateška poteza za...
FrodX
27.02.2024 | 2 min branja
V marketingu se pogosto srečujemo z uporabo zapletenega žargona, ki lahko oteži komunikacijo in razumevanje tako med strokovnjaki kot tudi širšo javnostjo. Kolumna, objavljena na Marketing Week, obravnava problematiko uporabe tehnokratskega...