Image

CX Sparks: Emarsys


 
V seriji video nasvetov vam Katja in Tamara na preprost način predstavita trike in namige kako izkoristiti vse zmožnosti Emarsysa ter povečati učinkovitost svojih marketinških in prodajnih kampanj.
 

PRIHAJAJOČI DOGODKICX SPARKS EMARSYS EPIZODE


Image

CX Sparks 12: Kako deluje algoritem za priporočene produkte?

Odkrijte, kako z algoritmom za priporočene izdelke v svoji spletni trgovini kupcem pričarate občutek, ki ga v fizični trgovini ustvarijo prijazni, ustrežljivi in izkušeni prodajalci ter jim pomagate, da se odločijo prav.
POGLEJ
Image

CX Sparks 11: Back in stock

Naučite se hitro prepoznati ter kasneje s kampanjo malce “potisniti” k nakupu stranke, ki so si izdelke ogledovale, a jih niste imeli na zalogi, niso pa izkoristile vaše možnosti "obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo".
POGLEJ
Image

CX Sparks 10: Price Drop

Na prvi pogled se morda zdi, da je sporočilo o dodatnem popustu dovolj, da bo stranka izdelek takoj kupila. A tudi "price drop" kampanjo morate skrbno načrtovati in pri tem upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov.
POGLEJ
Image

CX Sparks 09: Komu mail, komu SMS in komu oglas na Instagramu?

Za učinkovito omnichannel strategijo potrebujete zanesljivo orodje, s katerim obvladujete več različnih kanalov ter prava sporočila, ki jih vsaki stranki posredujete na njej ljubem kanalu. Oglejte si, kako se tega lotiti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 08: Kako dvigniti prodajni učinek rednih newslettrov?

Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na glavo!  

POGLEJ
Image

CX Sparks 06: Kako s prilagojenim pošiljanjem email kampanj povečati nakupno konverzijo tudi za več kot 10 %?

Preverite, kako s pomočjo umetne inteligence nadgraditi email kampanje in optimizirati čas pošiljanja za vsakega prejemnika posebej. Tako bo mail poslan takrat, ko je najbolj verjetno, da ga bo prejemnik opazil in odprl. 

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERAndrej Bergant
12.06.2024 | 5 min branja
HubSpot je eno od podjetij, ki jim pri FrodXu najbolj zaupamo, saj izjemno dobro razumejo preplet tehnologij, poslovnih procesov in reševanja konkretnih izzivov. Zato se k njim zagotovo lahko zatečemo tudi takrat, ko potrebujemo kakšno...
V osmi epizodi Andrej in Gorazd raziskujeta, kako sodobna orodja in pristopi povečujejo učinkovitost marketinških ekip. Izvemo, zakaj je večja učinkovitost ključnega pomena, kakšni so največji izzivi, s katerimi se srečujejo marketinške...
Gorazd Zakrajšek
05.06.2024 | < 1 min branja
Inovativnost je ključnega pomena za podjetja, ki želijo premagati konkurenco, zlasti na nasičenih trgih, kot je ameriški. Aldi, pri nas sicer poznan kot Hofer, je primer podjetja, ki se inovativno loteva poslovanja in s tem dosega izjemno...
Darja Grabeljšek
03.06.2024 | 5 min branja
Intervju z Vladislavom Valičkom, direktorjem digitalnih projektov pri podjetju Aminess  Veseli me, da sem dobila priložnost za pogovor z Vladislavom Valičkom, direktorjem digitalnih projektov hrvaške hotelske verige Aminess. Gospod...