RASTezanja


 

podcast, ki vam bo pomagal razviti vaše podjetje.

Na voljo tudi na:
Apple Podcasts Logo
Overcast Logo
Pocket Casts Logo
Spotify Logo
 

MicrosoftTeams-image (13)

PRIHAJAJOČI DOGODKI


RASTezanja EPIZODE

Kako povečati učinkovitost marketinških ekip? – RASTezanja (Ep. 08)

V osmi epizodi Andrej in Gorazd raziskujeta, kako sodobna orodja in pristopi povečujejo učinkovitost marketinških ekip, kaj so največji izzivi in kako napredna orodja omogočajo boljše upravljanje in segmentacijo strank.

Poglej epizodo
Image

Skrivnost uspeha v B2B svetu z Majo Brelih Lotrič - RASTezanja (Ep. 07)

V sedmi epizodi, posneti v živo na DIGGITu, se Andrej in Gorazd pogovarjata z gostjo Majo Brelih Lotrič, direktorico podjetja LOTRIČ Meroslovje, ki razkriva, kako inovativnost in skrb za izkušnjo strank pomagata k mednarodno uspešnem poslovanju.

Poglej epizodo
Image

Retention marketing v športni trgovini Grašca – RASTezanja (Ep. 06)

V šesti epizodi Andrej in Gorazd načrtujeta lifecycle marketing za športno trgovino Grašca - od konvertiranja obiskovalca v kupca, do gradnje skupnosti in programa zvestobe.

Poglej epizodo
Image

Golden record zapis zlatega kupca – RASTezanja (Ep. 05)

Raziskujemo, kako lahko podjetja izboljšajo poslovanje s pomočjo analize in upravljanja podatkov o strankah, znanih kot Golden Record.

Poglej epizodo
Image

Kako delajo AboutYou, Zelando, BestSecret, GAP – RASTezanja (Ep. 4)

V četrti epizodi analiziramo največje igralce v modni industriji in razkrivamo njihove uspešne taktike.

Poglej epizodo
Image

Program zvestobe onkraj točk ugodnosti – RASTezanja (Ep. 3)

V tretji epizodi Andrej in Gorazd gostita gostjo Darjo Grabeljšek, strokovnjakinjo za izboljšanje programov zvestobe. 

Poglej epizodo
Image

Personalizacija z generativno umetno inteligenco – RASTezanja (Ep. 2)

V drugi epizodi podcasta RASTezanja vam Andrej in Gorazd predstavljata kaj je danes že v uporabi glede personalizacije in kje že uporabljamo AI.

Poglej epizodo
Image

ABC Retention marketing - RASTezanja (Ep. 1)

Epizoda 1: Ste pripravljeni na potop v svet retention marketing strategij in praktičnih nasvetov za rast vašega podjetja?
Poglej epizodo
Image

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERAndrej Bergant
12.06.2024 | 5 min branja
HubSpot je eno od podjetij, ki jim pri FrodXu najbolj zaupamo, saj izjemno dobro razumejo preplet tehnologij, poslovnih procesov in reševanja konkretnih izzivov. Zato se k njim zagotovo lahko zatečemo tudi takrat, ko potrebujemo kakšno...
V osmi epizodi Andrej in Gorazd raziskujeta, kako sodobna orodja in pristopi povečujejo učinkovitost marketinških ekip. Izvemo, zakaj je večja učinkovitost ključnega pomena, kakšni so največji izzivi, s katerimi se srečujejo marketinške...
Gorazd Zakrajšek
05.06.2024 | < 1 min branja
Inovativnost je ključnega pomena za podjetja, ki želijo premagati konkurenco, zlasti na nasičenih trgih, kot je ameriški. Aldi, pri nas sicer poznan kot Hofer, je primer podjetja, ki se inovativno loteva poslovanja in s tem dosega izjemno...
Darja Grabeljšek
03.06.2024 | 5 min branja
Intervju z Vladislavom Valičkom, direktorjem digitalnih projektov pri podjetju Aminess  Veseli me, da sem dobila priložnost za pogovor z Vladislavom Valičkom, direktorjem digitalnih projektov hrvaške hotelske verige Aminess. Gospod...