O nas

GAME CHANGER -ja/-ke; m/ž

1. posameznik oziroma posameznica, ki z načinom razmišljanja, odločitvami in vodenjem v poslu in industriji, v kateri je, postavlja nove smernice, narekuje dobre poslovne prakse in prinaša prebojne novosti na trg.

V FrodX-u smo se dolgo poigravali z idejo, da uspešne zgodbe nujno potrebujejo svoje mesto. Odkar smo stopili na trg kot pionirji marketinških tehnologij pa do danes, ko z različnimi inovacijami obračamo na glavo delovanje podjetij, smo jih skozi leta tudi sami kar nekaj spisali in ponosno lahko trdimo, da smo s sodelavci v slovenskem prostoru zares uspeli pustiti svež podjetniški pečat, ki ste ga, verjamemo, kot naročniki, poslovni partnerji ali zgolj budni spremljevalci tudi sami prepoznali.

Pot, ki smo jo prehodili, je bila tudi polna somišljenikov, ki s svojim pristopom in načinom dela izstopajo v tem, kar počnejo. Njihova znanja in izkušnje smo vedno znova prepoznali kot zakladnico idej, namigov in navdiha, ki lahko vsakogar pripravijo do tega, da tudi sam postane Game Changer na svojem področju. In zares škoda bi jih bilo preslišati.

Portal Game Changer, ki je pred vami, je torej vzniknil iz te potrebe. Portal, ki si prizadeva hraniti vašo radovednost, izzivati vaše domneve ter z ažurnimi, aktualnimi, kakovostnimi in, najpomembneje, poglobljenimi vsebinami lajšati in kdaj (upamo) tudi krajšati vaš poslovni vsakdan. Elana, motivov in izkušenj imamo dovolj, da tudi uresničimo svoje poslanstvo.

Dobrodošel, Game Changer!