VodičiV vodiču smo odgovorili na nekaj ključnih vprašanj, ki verjetno zanimajo vsakogar, ki se resno ukvarja z marketingom in razmišlja, kako izkoristiti potencial umetne inteligence. Katere so koristi AI-marketinga? Katera orodja in tehnologije so na razpolago? Kako se lotiti konkretnih kampanj?

 
V današnjem svetu so podatki o strankah dragoceno sredstvo za vsako podjetje, ki želi zdravo rasti in uspeti v svoji niši. Upravljanje in uporaba teh podatkov pa lahko predstavlja zapleteno in zahtevno nalogo, sploh če smo prisotni na mnogih platformah in uporabljamo veliko različnih programov. Kako težavo rešiti s Customer data platformami (CDP)?

 
Vsi se zavedamo tistega neizmernega občutka zadovoljstva, ko pridobimo novega velikega B2B-kupca, ki predstavlja velik del letnih prihodkov. Kako pa tovrstne kupce pritegniti, da jih bo zanimalo sodelovanje z nami? V FrodXu uporabljamo strategijo, ki se imenuje account-based marketing (ABM).

 
Inbound marketing je kot tržna strategija aktualen že od leta 2012 in tudi v letu 2023 še vedno ostaja zelo relevanten ter velja za enega izmed najuspešnejših marketinških pristopov. V nadaljevanju si lahko preberete, kakšne so priložnosti za vključitev tovrstnih prijemov v vaš posel ter kako bodo na veliko ravneh stimulirali vašo znamko.