CX Sparks


 
Serija video vodičev skozi najučinkovitejši marketinški orodji, v katerih vam FrodXovi strokovnjaki predstavijo uporabne trike, namige in nasvete, s katerimi boste lahko izkoristili vse, kar vam HubSpot in Emarsys omogočata.
 

Slide 1

CX SPARKS 08

Kako dvigniti prodajni učinek rednih newslettrov? 

Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na glavo!

Slide 2

CX SPARKS 06

Kako z email kampanjami povečati nakupno konverzijo tudi za 10 %?

Preverite, kako s pomočjo umetne inteligence nadgraditi email kampanje in optimizirati čas pošiljanja za vsakega prejemnika posebej. Tako bo mail poslan takrat, ko je najbolj verjetno, da ga bo prejemnik opazil in odprl. 

Slide 1

CX SPARKS 07

Kako poenotiti nagovor vaših prodajalcev ob prvem stiku s potencialno stranko? 

Bi radi strankam ponudili občutek domačnosti in jim dali vedeti, da jih poznate? To boste dosegli, če se bodo različni prodajalci z vsako od njih pogovarjali tako, kot bi se ves čas pogovarjal en sam. Ana vam v novem videu CX Sparks razloži, kako vam pri tem pomaga HubSpot Playbook.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

S serijo videov CX Sparks se boste med drugim naučili:


Image

S katerimi e-commerce Emarsys taktikami lahko povečate vrednost nakupov, konvertirate neaktivnega kupca v aktivnega, nagovarjate kupce v ponakupe ipd.


Kako vam lahko HubSpot pomaga pri učinkovitejši predaji potencialnih strank med trženjem in prodajo.

CX


Kako negovati odnose s strankami in jih z enim orodjem spremljati na njihovi celotni nakupni poti. 

PRIHAJAJOČI DOGODKICX SPARKS EPIZODE


Image

CX Sparks 09: Komu mail, komu SMS in komu oglas na Instagramu? 

Za učinkovito omnichannel strategijo potrebujete zanesljivo orodje, s katerim obvladujete več različnih kanalov ter prava sporočila, ki jih vsaki stranki posredujete na njej ljubem kanalu. Oglejte si, kako se tega lotiti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 08: Kako dvigniti prodajni učinek rednih newslettrov? 

Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na glavo!

POGLEJ
Image

CX Sparks 07: Kako poenotiti nagovor vaših prodajalcev ob prvem stiku s potencialno stranko?

Vsi prodajalci se morajo s potencialno stranko pogovarjati na sistematiziran, vnaprej določen način in hkrati vedeti, kaj so se z njo pogovarjali drugi. HubSpot Playbook ponuja prav to – enoten vzorec za vodenje pogovora in zbiranje informacij, vidnih vsem prodajalcem.

POGLEJ
Image

CX Sparks 06: Kako s prilagojenim pošiljanjem email kampanj povečati nakupno konverzijo tudi za več kot 10 %?

Preverite, kako s pomočjo umetne inteligence nadgraditi email kampanje in optimizirati čas pošiljanja za vsakega prejemnika posebej. Tako bo mail poslan takrat, ko je najbolj verjetno, da ga bo prejemnik opazil in odprl. 

POGLEJ
Image

CX Sparks 05: Kako pripraviti prodajalca na prodajni pogovor s potencialno stranko?

Za uspešen nagovor mora marketing potencialno stranko prodajalcu predati v trenutku, ko je ta "dovolj ogreta", ob tem pa mu mora predati tudi vse podatke, zbrane o njej, njenem obnašanju in poteku njene celotne nakupne poti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 04: Kako prepoznamo bolj ogreto potencialno stranko?

Kako izmeriti ogretost stranke, koliko točk je vreden prenos dokumenta in zakaj kljub sodobni tehnologiji prodajalci za nekatere stranke še vedno potrebujejo – občutek?

POGLEJ
Image

CX Sparks 03: Kako potencialno stranko pripraviti na prodajni pogovor?

Neučakanost je pogosta napaka prodajalcev, ki se nagovarjanja potencialnih strank lotijo še preden so te zares pripravljene na prodajni pogovor. Ampak, kako pa prodajalec sploh ve, kdaj je pravi čas oziroma kdaj je stranka zrela za pogovor?

POGLEJ
Image

CX Sparks 02: Kako lahko sledite potencialni stranki, za katero ste ravnokar pripravili ponudbo?

Na vrsti je nov video CX Sparks s preprostim trikom, ki vašim strankam olajša delo in jih prepriča s personalizirano ponudbo, vam pa prinese vsa potrebna soglasja in vpogled v strankine aktivnosti. Win – win!

POGLEJ
Image

CX Sparks 01: Kako lahko začnete spremljati potencialne stranke na svojih spletnih straneh?

Ko stranka ob obisku vaše spletne strani svoje podatke zamenja za neko ugodnost ter poda soglasje za njihovo obdelavo, lahko ustvarite kartico kontakta ter začnete s spremljanjem njenih aktivnosti, komuniciranjem in beleženjem zgodovine vseh njenih interakcij na spletni strani.

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERV tokratni epizodi Za učinkovito omnichannel strategijo potrebujete zanesljivo orodje, s katerim obvladujete več različnih kanalov ter prava sporočila, ki jih vsaki stranki posredujete na njej ljubem kanalu. Oglejte si, kako se tega...
V zadnjem času sta se vas morda dotaknili dve novici s področja varovanja zasebnosti in osebnih podatkov. V Sloveniji smo dobili nov zakon o varstvu osebnih podatkov, po katerem kršitelji za prekrške s tega področja ne bodo dobivali več le...
Zadnje zasebne nakupe tehnične opreme za dom sem opravil v Big Bangu. Priznam, da zato, ker sem iskal bolj ponudbo za zamenjavo (vgradnega) pomivalnega stroja kot pa sam stroj. Zanje sem se torej odločil skoraj izključno zato, ker so me...
V tokratni epizodi Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na...