CX Sparks


 
Serija video vodičev skozi najučinkovitejši marketinški orodji, v katerih vam FrodXovi strokovnjaki predstavijo uporabne trike, namige in nasvete, s katerimi boste lahko izkoristili vse, kar vam HubSpot in Emarsys omogočata.
 

Slide 1

CX SPARKS 15

Kako na enem mestu zagotavljati učinkovito večkanalno podporo strankam?

Dosledno izkušnjo strank (in s tem povečanje zaupanja) lahko dosežemo z združevanjem informacij o stranki na enem mestu ter tako omogočimo gladko komunikacijo ne glede na kanal.

Slide 2

CX SPARKS 13

Povežite spletno stran in fizično prodajo

Digitalni marketerji se soočajo z izzivom merjenja učinkov digitalnih kampanj v fizičnih trgovinah. Emarsys omogoča enostavno rešitev z mobilnimi denarnicami in personaliziranimi kuponi, ki spodbujajo prodajo.

Slide 1

CX SPARKS 14

Kako doseči več odziva strank na vsebine vaših e-novic?

Vsebine, ki so za vse, pogosto ne zanimajo nikogar. HubSpot omogoča prilagajanje vsebin glede na prejemnikove aktivnosti in interese, kar poveča relevantnost vaših sporočil.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

S serijo videov CX Sparks se boste med drugim naučili:


Image

S katerimi e-commerce Emarsys taktikami lahko povečate vrednost nakupov, konvertirate neaktivnega kupca v aktivnega, nagovarjate kupce v ponakupe ipd.


Kako vam lahko HubSpot pomaga pri učinkovitejši predaji potencialnih strank med trženjem in prodajo.

CX


Kako negovati odnose s strankami in jih z enim orodjem spremljati na njihovi celotni nakupni poti. 

PRIHAJAJOČI DOGODKICX SPARKS EPIZODE


Image

CX Sparks 17: Kako pripravo odgovorov strankam postopoma prepustiti umetni inteligenci?

Predstavljamo vam, kako z AI olajšati delo agentom v podpori, saj AI lahko razume sporočila, identificira stranke, ponuja predloge odgovorov agentom in sčasoma sam odgovarja in samostojno pomaga strankam.

POGLEJ
Image

CX Sparks 16: Prepustite vnose v CRM umetni inteligenci

Prodajalci in ekipe za podporo strankam pogosto ne marajo CRM-jev zaradi zamudnega vnosa podatkov. Kaj je rešitev?

POGLEJ
Image

CX Sparks 15: Kako na enem mestu zagotavljati učinkovito večkanalno podporo strankam?

Podjetja pogosto nudijo nepovezano podporo prek več kanalov, kar stranke lahko frustrira. Dosledno izkušnjo strank (in s tem povečanje zaupanja) lahko dosežemo z združevanjem informacij o stranki na enem mestu ter tako omogočimo gladko komunikacijo ne glede na kanal.

POGLEJ
Image

CX Sparks 14: Kako doseči več odziva strank na vsebine vaših e-novic?

Vsebine, ki so za vse, pogosto ne zanimajo nikogar. HubSpot omogoča prilagajanje vsebin glede na prejemnikove aktivnosti in interese, kar poveča relevantnost vaših sporočil.

POGLEJ
Image

CX Sparks 13: Povežite spletno stran in fizično prodajo

Digitalni marketerji se soočajo z izzivom merjenja učinkov digitalnih kampanj v fizičnih trgovinah. Emarsys omogoča enostavno rešitev z mobilnimi denarnicami in personaliziranimi kuponi, ki spodbujajo prodajo.

POGLEJ
Image

CX Sparks 12: Kako deluje algoritem za priporočene produkte?

Odkrijte, kako z algoritmom za priporočene izdelke v svoji spletni trgovini kupcem pričarate občutek, ki ga v fizični trgovini ustvarijo prijazni, ustrežljivi in izkušeni prodajalci ter jim pomagate, da se odločijo prav.

POGLEJ
Image

CX Sparks 11: Back in stock 

Naučite se hitro prepoznati ter kasneje s kampanjo malce “potisniti” k nakupu stranke, ki so si izdelke ogledovale, a jih niste imeli na zalogi, niso pa izkoristile vaše možnosti "obvestite me, ko bo izdelek ponovno na voljo".

POGLEJ
Image

CX Sparks 10: Price Drop 

Na prvi pogled se morda zdi, da je sporočilo o dodatnem popustu dovolj, da bo stranka izdelek takoj kupila. A tudi "price drop" kampanjo morate skrbno načrtovati in pri tem upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov.

POGLEJ
Image

CX Sparks 09: Komu mail, komu SMS in komu oglas na Instagramu? 

Za učinkovito omnichannel strategijo potrebujete zanesljivo orodje, s katerim obvladujete več različnih kanalov ter prava sporočila, ki jih vsaki stranki posredujete na njej ljubem kanalu. Oglejte si, kako se tega lotiti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 08: Kako dvigniti prodajni učinek rednih newslettrov? 

Če še vedno vsem strankam ob istih urah pošiljate isti newsletter in upate, da bodo množično klikali na izdelke, ki jih niti malo ne zanimajo, vam bo tale video vaš marketinško-prodajni svet postavil na glavo!

POGLEJ
Image

CX Sparks 07: Kako poenotiti nagovor vaših prodajalcev ob prvem stiku s potencialno stranko?

Vsi prodajalci se morajo s potencialno stranko pogovarjati na sistematiziran, vnaprej določen način in hkrati vedeti, kaj so se z njo pogovarjali drugi. HubSpot Playbook ponuja prav to – enoten vzorec za vodenje pogovora in zbiranje informacij, vidnih vsem prodajalcem.

POGLEJ
Image

CX Sparks 06: Kako s prilagojenim pošiljanjem email kampanj povečati nakupno konverzijo tudi za več kot 10 %?

Preverite, kako s pomočjo umetne inteligence nadgraditi email kampanje in optimizirati čas pošiljanja za vsakega prejemnika posebej. Tako bo mail poslan takrat, ko je najbolj verjetno, da ga bo prejemnik opazil in odprl. 

POGLEJ
Image

CX Sparks 05: Kako pripraviti prodajalca na prodajni pogovor s potencialno stranko?

Za uspešen nagovor mora marketing potencialno stranko prodajalcu predati v trenutku, ko je ta "dovolj ogreta", ob tem pa mu mora predati tudi vse podatke, zbrane o njej, njenem obnašanju in poteku njene celotne nakupne poti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 04: Kako prepoznamo bolj ogreto potencialno stranko?

Kako izmeriti ogretost stranke, koliko točk je vreden prenos dokumenta in zakaj kljub sodobni tehnologiji prodajalci za nekatere stranke še vedno potrebujejo – občutek?

POGLEJ
Image

CX Sparks 03: Kako potencialno stranko pripraviti na prodajni pogovor?

Neučakanost je pogosta napaka prodajalcev, ki se nagovarjanja potencialnih strank lotijo še preden so te zares pripravljene na prodajni pogovor. Ampak, kako pa prodajalec sploh ve, kdaj je pravi čas oziroma kdaj je stranka zrela za pogovor?

POGLEJ
Image

CX Sparks 02: Kako lahko sledite potencialni stranki, za katero ste ravnokar pripravili ponudbo?

Na vrsti je nov video CX Sparks s preprostim trikom, ki vašim strankam olajša delo in jih prepriča s personalizirano ponudbo, vam pa prinese vsa potrebna soglasja in vpogled v strankine aktivnosti. Win – win!

POGLEJ
Image

CX Sparks 01: Kako lahko začnete spremljati potencialne stranke na svojih spletnih straneh?

Ko stranka ob obisku vaše spletne strani svoje podatke zamenja za neko ugodnost ter poda soglasje za njihovo obdelavo, lahko ustvarite kartico kontakta ter začnete s spremljanjem njenih aktivnosti, komuniciranjem in beleženjem zgodovine vseh njenih interakcij na spletni strani.

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERV tokratni epizodi Predstavljamo vam, kako z AI olajšati delo agentom v podpori, saj AI lahko sporočila razume, identificira stranke, ponuja predloge odgovorov agentom in sčasoma sam odgovarja in samostojno pomaga strankam....
V tokratni epizodi Prodajalci in ekipe za podporo strankam pogosto ne marajo CRM-jev zaradi zamudnega vnosa podatkov. Sodobne rešitve, kot je HubSpot Service Hub, z umetno inteligenco avtomatizirajo ta proces, kar omogoča ekipam več časa za...
Razumevanje potrošniških odnosov in sentimenta je ključnega pomena za uspeh blagovnih znamk. Tradicionalne metode tržnih raziskav pogosto temeljijo na tem, kar posamezniki izrazijo, vendar se to ne ujema vedno z njihovimi dejanji. Ste že...
Obstaja stara kitajska modrost, ki morda v resnici sploh ni kitajska, temveč angleška, in morda sploh ni tako stara, ampak ni važno. Zagotovo ste jo že slišali, glasi pa se tako: “Daj človeku ribo in nahranil ga boš za en dan. Nauči...