Skoraj ni podjetja, ki ne razmišlja o uvedbi ali posodobitvi CRM-sistema. In obenem tudi skoraj ni podjetja, ki bi imelo pravo sliko različnih sistemov, ki so na voljo, in ponudnikov, ki jih pri nas uvajajo. Predvsem zaradi tega v podjetjih razmišljajo, premlevajo in prestavljajo odločitev, medtem ko prodaja trpi, marketing ribari v kalnem, letni načrti pa ostajajo na nivoju ugibanj in pobožnih želja.
Ali imate pravo sliko CRM-rešitev v Sloveniji? Click To Tweet Pridobivanje informacij, ki jih potrebujemo za odločitev, kateri CRM uvesti, nikakor ni preprosta naloga. Oglejte si samo opise platform in ponudnikov. Vse platforme ustrezajo vsem podjetjem, velikim in malim, in vsak ponudnik je strokoven, maksimalno odziven, inovativen in še kaj. Premišljena odločitev zahteva, da se podjetje v vse možnosti poglobi do takšne mere, da bi na koncu projekt lahko speljali tudi brez pomoči – in za takšne projekte preprosto ni časa. 
Z generičnimi brošurami se ne da vzpostaviti zaupanja in kemije. Click To Tweet Uvedba CRM je zahteven projekt in zelo neproduktivno se ga je lotiti z branjem generičnih brošur, ki so pisane za vse in zato ne odgovorijo nikomur. Ponudnik, ki ga boste izbrali, bo postal tudi dolgoročni partner vašega podjetja, ki vam bo pomagal razvijati in izpopolnjevati sistem, ki najtesneje podpira prodajo podjetja. S takšnimi partnerji morate vzpostaviti raven zaupanja in kemije in tega v neosebnih natisnjenih brošurah ne boste zaznali. A kdo ima danes čas hoditi na nemajhno število sestankov, razlagati svoje potrebe, zahteve in dileme, se dogovarjati, primerjati, spraševati, računati …? Nihče.
V FrodXu smo se zato takega iskanja lotili na drugem koncu in na izobraževalnem seminarju v enem dnevu na enem mestu zbrali najbolj prepoznavne ponudnike CRM-rešitev v Sloveniji. Izkoristite priložnost in se mi pridružite na brezplačnem FrodX seminarju o CRM-sistemih*. Na njem boste imeli priložnost videti, v čem se razlikujejo vodilni slovenski CRM-strokovnjaki in njihove rešitve ter kateri CRM je tisti, ki se bo najbolje prilagodil vašemu konkretnemu okolju.
 
[email protected]
 
*CRM-seminarjev trenutno ne izvajamo, ste pa lepo vabljeni na naš inbound marketing seminar, kjer vam pokažemo, kako se prilagoditi spremenjenim nakupnim navadam sodobnih kupcev, da vaš posel ne bo trpel.
Več informacij o seminarju “Kako tržiti in prodajati hiperpovezanim informiranim kupcem” je na voljo tu.
Baner_Poznate-tehnologijo,-brez-katere-je-danes-marketing-tezko-uspesen_Blog