Medtem ko nadaljujemo raziskovanje našega svežnja tehnoloških rešitev, ne moremo mimo izjemnega HubSpota. Ne samo, da ga v FrodXu uporabljamo, za nas je pravi game changer, saj je prinesel ogromno pozitivnih sprememb pri tem, kako naše ekipe sodelujejo med sabo in optimizirajo procese. Od tega, da poganja našo spletno stran in je v pomoč prodajni ekipi, do tega, da ima ključno vlogo v našem procesu podpore strankam in nenazadnje omogoča, da blestimo na področju izvajanja marketinških aktivnosti.🚀

Prednosti, zaradi katerih HubSpot po mojem mnenju izstopa:

👩 💻 Prijazen do uporabnika in zmogljiv: HubSpotu uspeva, da odlično ohranja ravnovesje med uporabniku izjemno prijazno uporabo in ponudbo naprednih funkcij za napredne uporabnike.

🧰 Rešitev po principu vse v enem: HubSpot zahteva manj integracij, saj gre za celovito rešitev, ki združuje različne funkcije.

🔗 Brezhibne integracije: Ko je integracija vseeno potrebna, HubSpot nudi vse, kar potrebujete, saj ima širok nabor že pripravljenih integracij z velikani panoge, kot je Salesforce, pa tudi z manjšimi orodji, razvitimi posebej za HubSpot.

🌐 Neverjetna skupnost: Skupnost HubSpot je res izjemna, saj so vam na voljo skupine na Slacku, namenjene razvijalcem, forumi za podporo končnim uporabnikom, fantastični webinarji in srečanja za skrbnike platforme HubSpot. Ne gre pozabiti tudi na letno konferenco Inbound, na kateri se vse omenjene skupine srečajo pod eno streho.

Na katerem področju pa HubSpot še posebej blesti? 🌟

Nedvomno je odgovor združevanje različnih ekip s poenotenjem njihovih podatkov in procesov, kar vodi v bolj učinkovito sodelovanje. Odličen primer za to je account-based marketing (ABM), strategija, pri kateri morata skozi celoten proces sodelovati in se usklajevati prodajna in marketinška ekipa. Prav to omogoča HubSpot, saj je vsestransko orodje s funkcijami, ki so posebej zasnovane za lažje in učinkovitejše sodelovanje obeh ekip. HubSpot torej povezuje marketing in prodajo, ki zato lahko enostavno prepoznavata visokokakovostne leade, jih ustrezno negujeta na poti skozi prodajni lijak in nazadnje poskrbita za njihovo konverzijo v zveste stranke. HubSpotov zaprti krožni sistem poročanja tako prodajnikom kot marketingarjem omogoča, da sledijo svojim prizadevanjem in se na podlagi podatkov odločajo, katere strategije bi bile najučinkovitejše, kar pa zagotavlja stalno izboljševanje in rast.

Še en primer odličnih lastnosti platforme je, kako marketinška ekipa lahko dostopa do informacij prodajne in servisne ekipe. To omogoča prilagojeno komunikacijo, na primer da ne pošiljamo tedenskega novičnika kontaktom, ki imajo odprte podporne zahtevke, ali da zaženemo serijo sporočil dobrodošlice takoj, ko je posel označen kot sklenjen.

Kakšne pa so vaše izkušnje z HubSpotom? Imate kakšen nasvet ali zgodbo o uspehu, ki ju želite deliti? Pošljite mi mail na [email protected] in poklepetajmo! 💬