Danes želim podrobneje predstaviti eno izmed zmogljivih tehnoloških orodij, ki jih implementiramo za svoje stranke, in sicer SAP Emarsys. Razložil bom, zakaj smo se odločili zanj, za koga je primerno in kakšno vrednost prinaša – brez marketinškega olepševanja.

Emarsys smo sicer že poznali, vendar še ni imel pomembne prisotnosti v naši regiji, zato nismo zares razmišljali o njem. Smo si ga pa natančneje ogledali, ko je SAP naznanil prevzem Emarsysa, in bili prijetno presenečeni. Emarsysova strateška nadzorna plošča ter njihove strategije in taktike so se popolnoma ujemali z našim pristopom, ki ga pri svojih strankah uporabljamo že nekaj let. Osredotočamo se na “marketing od znotraj”, tako da je poudarek na marketinških aktivnostih za obstoječe stranke in ne zgolj na pridobivanju novih.

Emarsys ni “prazna” platforma, saj ponuja vertikalne rešitve za e-trgovino in maloprodajna podjetja, pri čemer samodejno uporablja znanje, pridobljeno na podlagi najboljših praks v panogi. Vse, kar morate storiti, je, da naložite svoje podatke o stikih, izdelkih, prodaji in spletnih aktivnostih, in že ste pripravljeni. Strateška nadzorna plošča omogoča pregled vaših marketinških taktik in razkriva primerjalne kazalnike, ki vam pomagajo določiti, katere naloge so za vas prioritetne. Predhodno pripravljene avtomatizacije z definiranimi segmenti, poteki in sporočili so na voljo kot taktike, med katerimi lahko izberete.

Emarsys vključuje napredne algoritme umetne inteligence, ki omogočajo komunikacijo ob pravem času (optimizacija časa pošiljanja), prek pravega kanala (napovedovanje odziva po kanalih), pravim ljudem (segmenti, ki jih poganja AI) in s pravo vsebino (personalizirana priporočila izdelkov in ponudb). Zato je Emarsys rešitev, ki se jo lahko prikroji za vsako podjetje in marketingarja, ti pa se jo naučijo hitro obvladovati in tako ustvarjajo boljše, bolj personalizirane izkušnje za svoje stranke.

Resnično mislim, da je Emarsys ena izmed najboljših CX-platform za prodajalce.

Želite izvedeti več o Emarsysu? Brez oklevanja se lahko obrnete na nas. Če vas zanimajo še druge tehnologije, ki jih ponujamo, mi pišite na elektronski naslov [email protected].