V FrodXu smo ponosni partnerji SAP Emarsys, ki je že peto leto zapored v Gartnerjevem kvadrantu vodilnih platform za personalizacijo. To priznanje potrjuje našo zavezanost k zagotavljanju inovativnih rešitev, ki našim strankam omogočajo, da ustvarjajo izjemne izkušnje in s tem povečujejo zvestobo strank, rast in prihodke. 

Na kakšen način SAP Emarsys vodi na področju personalizacije:  

  • Personalizacija, poganjana s pomočjo AI: S pomočjo umetne inteligence SAP Emarsys podjetjem omogoča, da identificirajo ključne segmente strank in jim v realnem času pošiljajo relevantna, personalizirana sporočila. 
  • Omnikanalna personalizacija: Vnaprej pripravljene taktike, elementi za personalizacijo in intuitiven uporabniški vmesnik podjetjem omogočajo enostavno ustvarjanje in proženje kampanj prek vseh kanalov. 
  • Analitika in poročanje: Z analitiko, ki jo poganja umetna inteligenca, lahko podjetja prepoznajo poslovne priložnosti in izmerijo vpliv svojih kampanj na prihodke. 

Gartnerjev Magic Quadrant je orodje, ki zagotavlja grafični pregled konkurenčnega položaja ponudnikov tehnologije, da podjetjem pomaga pri sprejemanju pametnih naložbenih odločitev. Vodilna podjetja uspešno izvajajo svojo trenutno vizijo in so dobro pripravljena za prihodnost. 

Več o Gartnerjevi raziskavi si preberite na tukaj.