CX Sparks: HubSpot


 

Oglejte si serijo HubSpot videov z Ano Lampe in preverite, kje lahko še nadgradite svoj odnos s strankami in izboljšate njihovo izkušnjo.

 
 


CX SPARKS HUBSPOT EPIZODE


Image

CX Sparks 07: Kako poenotiti nagovor vaših prodajalcev ob prvem stiku s potencialno stranko?

Vsi prodajalci se morajo s potencialno stranko pogovarjati na sistematiziran, vnaprej določen način in hkrati vedeti, kaj so se z njo pogovarjali drugi. HubSpot Playbook ponuja prav to – enoten vzorec za vodenje pogovora in zbiranje informacij, vidnih vsem prodajalcem.

POGLEJ
Image

CX Sparks 05: Kako pripraviti prodajalca na prodajni pogovor s potencialno stranko?

Za uspešen nagovor mora marketing potencialno stranko prodajalcu predati v trenutku, ko je ta "dovolj ogreta", ob tem pa mu mora predati tudi vse podatke, zbrane o njej, njenem obnašanju in poteku njene celotne nakupne poti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 04: Kako prepoznamo bolj ogreto potencialno stranko?

Kako izmeriti ogretost stranke, koliko točk je vreden prenos dokumenta in zakaj kljub sodobni tehnologiji prodajalci za nekatere stranke še vedno potrebujejo – občutek?

POGLEJ
Image

CX Sparks 03: Kako potencialno stranko pripraviti na prodajni pogovor?

Neučakanost je pogosta napaka prodajalcev, ki se nagovarjanja potencialnih strank lotijo še preden so te zares pripravljene na prodajni pogovor. Ampak, kako pa prodajalec sploh ve, kdaj je pravi čas oziroma kdaj je stranka zrela za pogovor?

POGLEJ
Image

CX Sparks 02: Kako lahko sledite potencialni stranki, za katero ste ravnokar pripravili ponudbo?

Na vrsti je nov video CX Sparks s preprostim trikom, ki vašim strankam olajša delo in jih prepriča s personalizirano ponudbo, vam pa prinese vsa potrebna soglasja in vpogled v strankine aktivnosti. Win – win!

POGLEJ
Image

CX Sparks 01: Kako lahko začnete spremljati potencialne stranke na svojih spletnih straneh?

Ko stranka ob obisku vaše spletne strani svoje podatke zamenja za neko ugodnost ter poda soglasje za njihovo obdelavo, lahko ustvarite kartico kontakta ter začnete s spremljanjem njenih aktivnosti, komuniciranjem in beleženjem zgodovine vseh njenih interakcij na spletni strani.

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERIgor Pauletič
31.08.2023 | 4 min branja
Izsek iz filma Air, posnetek zaslona Sonny: Potrebujem čevlje, Pete. Pete: Bi rekel, ja. Sonny: Potrebujem najboljše košarkarske čevlje, ki so bili kdajkoli narejeni. Pete: Koliko časa imamo? Sonny: Do ponedeljka. ......
Britanski tednik The Economist je konec junija 2023 oblikoval posebno metodologijo, s katero so želeli izmeriti, kako intenzivno se podjetja, ki so vključena v indeks S&P 500, ukvarjajo z umetno inteligenco (AI). Zanimalo jih je recimo...
Izsek iz TV-serije Mad Men, posnetek zaslona Joan Harris (agencija Sterling Cooper Draper Price): “Povej mi več o svoji novi poziciji ... Vodja marketinga, kajne? To ni nekaj novega le zate, to je nekaj novega tudi za Butler...
Andrej Bergant
01.08.2023 | 5 min branja
V FrodXu smo že pred več kot tremi leti začeli z uporabo AI pri svojem delu in napovedali, da bo v prihodnosti AI vaš novi sodelavec v marketingu. Danes lahko to razširimo na celotno področje izkušnje strank (customer experience – CX), saj...