CX Sparks: HubSpot


 

Oglejte si serijo HubSpot videov z Ano Lampe in preverite, kje lahko še nadgradite svoj odnos s strankami in izboljšate njihovo izkušnjo.

 
 


CX SPARKS HUBSPOT EPIZODE


Image

CX Sparks 07: Kako poenotiti nagovor vaših prodajalcev ob prvem stiku s potencialno stranko?

Vsi prodajalci se morajo s potencialno stranko pogovarjati na sistematiziran, vnaprej določen način in hkrati vedeti, kaj so se z njo pogovarjali drugi. HubSpot Playbook ponuja prav to – enoten vzorec za vodenje pogovora in zbiranje informacij, vidnih vsem prodajalcem.

POGLEJ
Image

CX Sparks 05: Kako pripraviti prodajalca na prodajni pogovor s potencialno stranko?

Za uspešen nagovor mora marketing potencialno stranko prodajalcu predati v trenutku, ko je ta "dovolj ogreta", ob tem pa mu mora predati tudi vse podatke, zbrane o njej, njenem obnašanju in poteku njene celotne nakupne poti.

POGLEJ
Image

CX Sparks 04: Kako prepoznamo bolj ogreto potencialno stranko?

Kako izmeriti ogretost stranke, koliko točk je vreden prenos dokumenta in zakaj kljub sodobni tehnologiji prodajalci za nekatere stranke še vedno potrebujejo – občutek?

POGLEJ
Image

CX Sparks 03: Kako potencialno stranko pripraviti na prodajni pogovor?

Neučakanost je pogosta napaka prodajalcev, ki se nagovarjanja potencialnih strank lotijo še preden so te zares pripravljene na prodajni pogovor. Ampak, kako pa prodajalec sploh ve, kdaj je pravi čas oziroma kdaj je stranka zrela za pogovor?

POGLEJ
Image

CX Sparks 02: Kako lahko sledite potencialni stranki, za katero ste ravnokar pripravili ponudbo?

Na vrsti je nov video CX Sparks s preprostim trikom, ki vašim strankam olajša delo in jih prepriča s personalizirano ponudbo, vam pa prinese vsa potrebna soglasja in vpogled v strankine aktivnosti. Win – win!

POGLEJ
Image

CX Sparks 01: Kako lahko začnete spremljati potencialne stranke na svojih spletnih straneh?

Ko stranka ob obisku vaše spletne strani svoje podatke zamenja za neko ugodnost ter poda soglasje za njihovo obdelavo, lahko ustvarite kartico kontakta ter začnete s spremljanjem njenih aktivnosti, komuniciranjem in beleženjem zgodovine vseh njenih interakcij na spletni strani.

POGLEJ

NOVO NA PORTALU GAMECHANGERAndrej Bergant
17.04.2024 | 4 min branja
Pri prodaji martecha košarico dobiš na dva načina. En izgovor gre v smeri: “Mi vse vemo, mi vse znamo, mi vse imamo,” drugi pa: “Nimamo dovolj ljudi v naši marketinški ekipi.” S prvimi se ne ukvarjamo. Počakamo do zamenjave v...
Na letošnjem DIGGITu, ki bo 9. maja 2024 v Centru kulture Španski borci v Ljubljani, bosta barve FrodXa zastopala Andrej Bergant in Gorazd Zakrajšek, ki bosta tam izvedla epizodo podcasta RASTezanja. Pogovarjala se bosta z Majo Brelih Lotrič,...
V četrti epizodi Andrej in Gorazd analizirata največje igralce v modni industriji in razkrivata njihove uspešne taktike. Od definicije taktike do praktičnih primerov, ta epizoda ponuja vpogled v strategije, ki jih uporabljajo vodilni modni...
Glas, ki mi prikliče spomine iz otroštva na nedeljsko kosilo, harmoniko in Žametne vrtnice, zdaj na nacionalnem radiu prodaja baterije za slušne aparate. Gotovo ste slišali ta oglas … Na prvo žogo čutim nekaj sarkazma, da ljudem, ki...