Dragi prijatelji,
vsako podjetje pride v nekem trenutku do prelomnice. Ena taka večja se je spet zgodila nam.
Po tem, ko smo v lanskem letu izvedli prevzem CRM-dejavnosti dveh velikih slovenskih sistemskih integratorjev ter s tem in novimi posli v enem letu zavzeli vidno vlogo na CRM-trgu v regiji, smo zdaj priložnost za preboj prepoznali v enem od svojih produktov.
Ugotovili smo, da smo v preteklih dveh letih za potrebe naših projektov pri več kot 20 strankah razvili rešitev, ki jo zdaj znamo pretvoriti tudi v generičen produkt in ponuditi globalnemu trgu. Prepričani smo, da bo v prihodnjih 5 letih vsaj polovica spletnih strani visokopersonaliziranih z dinamičnimi vsebinami in se bodo prilagajale slehernemu obiskovalcu glede na področje njegovega zanimanja in prepoznano stopnjo njegove nakupne zrelosti. In spletnih strani je samo na WordPressu več kot 75 milijonov!
Ker smo v tem videli velik tržni potencial, smo v preteklih nekaj mesecih vložili precej energije v podrobnejše raziskave trga in delovanja digitalnih ekosistemov, za katere bi prilagodili svoj produkt. Presenetljivo hitro smo našli investitorja, ki je bil pripravljen vložiti v skupno razvojno pot in nam pomagati našega Alpheida postaviti na zemljevid globalnih rešitev za personalizacijo spletnih dvorišč.

V prvi polovici novembra pripravljamo ALPHEID PRELAUNCH MEET-UP: Triki in mojstrovine personalizacije spletnih mest z Alpheidom. Če vas udeležba na njem zanima, izpolnite formo na tej povezavi, da vas obvestimo, ko bodo znane podrobnosti.
V naslednjih nekaj tednih se nam tako priključi nekaj dodatnih ljudi v našem novem startupu, njegovemu vodenju pa se bo v celoti posvetil moj partner v FrodXu Miha Breskvar. Ob tej spremembi sva se z Mihom odločila, da v ožje vodstvo FrodXa povabiva najinega prijatelja in poslovnega somišljenika Matija Geržino. Matija tako pod svoje okrilje prevzema prodajo in marketing FrodXa ter s tem tudi del velik del aktivnosti, ki sem jih doslej opravljal jaz oz. me po njih najbolj poznate. Čeprav bo Matija s tem počasi postal prvi obraz, se jaz ne umikam iz aktivnega vodenja podjetja in prav tako ne Miha kot družbenik v FrodXu.
Hvala vsem za vso podporo in potrpljenje v vseh teh letih. Vesel sem, da nam vedno stojite ob strani in soustvarjate našo skupno zgodbo. FrodX s takšnimi prijatelji in podporniki lahko zariše sled tudi na globalnem zemljevidu. Hvala vam tudi za vnaprej.
Dobrodošel, Matija!
Srečno Miha in Alpheid ekipa!
 
[email protected]