Ko sem se v zvezi z vrednostjo FrodXovih storitev pogovarjal z enim mladeničem, prodajalcem na začetku njegove karierne poti, se mi je zdelo, da bo najbolje razumel vrednost storitve in FrodXovo metodologijo, če vse skupaj skozi prispodobo prenesem v njegovo nedavno študentsko življenje.
Z MA-om je izplen boljši. Click To Tweet

“V petek zvečer greš na študentsko zabavo. Tam je 50 deklet. Če je tvoj cilj preživeti noč z eno od tam prisotnih, se lahko lotiš akcije na več načinov. Lahko tako, da enostavno poskušaš po vrsti pri vseh, ki so ti všeč. Pri tem tvegaš dvoje. Lahko ti zmanjka časa tisti večer, ker nisi imel sreče z izborom svojih “tarč”. Seveda se lahko kateri tudi zameriš, ker te je opazovala in ni bila tvoj prvi izbor. V vsakem primeru pa zelo verjetno s takšno slepo metodo izgubljaš dragoceni čas.

Če bi vedel, katerim dekletom, ki so ti všeč, se je na tebi ustavilo oko, je verjetnost uspeha zaradi pravilne izbire (vrstnega reda) neprimerno večja. In ne samo to – če svoj fokus pravilno usmeriš takoj na začetku, se tvoja “zabava” lahko začne že kmalu po prihodu na žurko.”

Če svoj fokus pravilno usmerite že na začetku, prej žanjete uspehe. Click To Tweet Fantu je bilo takoj vse jasno. Razumel je, zakaj na spletnih straneh svojega podjetja potrebuje vsebine, ki bodo pomagale njegovim strankam oblikovati nakupno odločitev in zakaj je za uspešno delo v prodaji nujen marketing automation, ki prodajalcem pomaga razkriti stopnjo nakupne zrelosti posamezne potencialne stranke. Je jasno tudi vam?
 
[email protected]
razlogi-za-MA